субота, 9 вересня 2017 р.

Акварельні дівчата в одязі з живих квітів художниці Lim Zhi Wei

Акварельні дівчата в одязі з живих квітів художниці Lim Zhi Wei

Кожна дівчинка в дитинстві вирізає з картону ляльок, придумує їм су кні, прикраси. Подорослішавши, дівчина починає обмірковувати вже свій гардероб, а ось у дизайнера Lim Zhi Wei вистачає часу, сил і бажання ще і на створення унікальної квіткової колекції. Серія акварельних зображень жінок доповнено вставками з натуральних кольорів, що імітують пишні подоли сукні, волани рукавів і елегантні капелюшки.





Оригінальна колекція «Flowergirls» кожен день доповнюється новими роботами, які автор періодично демонструє на міжнародних виставках. Але найчастіше «Квіткових дівчат» можна побачити на батьківщині художниці – у Малайзії. Саме природа цієї країни, як зізнається сама Lim Zhi Wei, і надихає її на створення нових шедеврів.








В цілому серія відрізняється неймовірною ніжністю і вишуканістю. Шкода, що живі сукні швидко в'януть, і роботи можна зберегти у первозданному вигляді лише на фотографіях. Але більше всього художниця шкодує про те, що такі сукні можна носити в реальному житті. По-перше, для цього знадобиться занадто багато кольорів, по-друге, термін дії такої одягу настільки короткий, що «живе сукню» за кілька годин перетвориться в охлялий.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Літератест: як добре ви знаєте творчість українських письменників

На честь того, що у світі існують книжки, Platfor.ma створила тематичний тест, за допомогою якого можна з’ясувати, наскільки добре ви зн...