вівторок, 18 квітня 2017 р.

Виховний захід "Шевченко у віршах сучасних українських поетів"

   Щоб вшанувати пам'ять великого українського поета, письменника, художника, незламного борця за кращу долю нашого народу Т.Г.Шевченка учні 6,7 та 9 класів під керівництвом вчителя української мови і літератури Юрчик О.Р. зібрали аудиторію школи, батьків та односельчан біля погруддя Великого Кобзаря.




   Діти запалили свічку та провели поетичну годину пам'яті "Шевченко у віршах сучасних українських поетів". Продемонстрували  портрети молодих поетів-сучасників, ілюстрації до творів та прочитали їхні поезії. Оксана Дяків, Ліна Костенко, Леся Євгенівна Храплива, Людмила Яцура, Іван Коваленко, Анастасія Кириченко - це ті надзвичайні люди, чиї серця, помисли і таланти єдині із думками Тараса Шевченка. Для кого він був джерелом творчості, для кого улюбленим поетом, для кого учителем і наставником. У їхніх захоплюючих творах відобразилася життєва дорога поета від дитячих років до виконання Заповіту Великого Пророка.                                                                                                                       




   Ансамбль школи "Веснянка" виконав пісню "По діброві вітер виє..." та "Як умру - то поховайте..."

Немає коментарів:

Дописати коментар

Літератест: як добре ви знаєте творчість українських письменників

На честь того, що у світі існують книжки, Platfor.ma створила тематичний тест, за допомогою якого можна з’ясувати, наскільки добре ви зн...