понеділок, 24 квітня 2017 р.

Український художник створює картини у незвичній техніці

Фото: Олег БОЖКО





   У центрі української культури та Мистецтва, що на столичному Подолі, можна ознайомитися із творчими роботами художника та режисера Олега Креця.
   Це унікальне авторське поєднання традиційного розпису і сучасного бачення, це традиції які розвиваються і створюються у ногу з часом. Це також і елементи петриківського та інші художні техніки й прийоми.
   Маючи диплом художника-кераміста, Олег Крець унікально поєднує різні техніки та втілює в них авторське бачення життя, філософії та краси української культури.
   Використання декоративного надглазурного розпису на керамічній основі, з вкрапленням петриківки та напівтіньового мазка, з додаванням декоративних елементів, дозволяє Олегу створювати не просто красиві зображення, але передавати емоції та подавати притаманні Україні речі в новому форматі.
   Його роботи вражають своєю красою та енергетикою, вміють налаштовувати на позитив, дарувати радість та гармонію. Кожна робота несе в собі важливу життєву ідею, людські цінності та добро, містить цілий світ зі своїми глибинами, філософією та почуттями.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Літератест: як добре ви знаєте творчість українських письменників

На честь того, що у світі існують книжки, Platfor.ma створила тематичний тест, за допомогою якого можна з’ясувати, наскільки добре ви зн...